Over Friendship International

Friendship International B.V. is opgericht in 1993 en in beweging over de hele wereld. Wij bieden onze klanten een toegewijde, persoonlijke en individuele service aan die alle aspecten binnen de transportindustrie bevat en waarbij alle partijen profiteren van de kostenbesparende transportmogelijkheden, of het nu ter land, ter zee of in de lucht is.

Ons hoofdkantoor is gevestigd op Maasticht Aachen Airport, en buiten onze vestigingen in Frankfurt en Milaan, maken we tevens gebruik van ons wereldwijde netwerk van agenten om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Met als specialisatie Zuid Afrika, hebben wij de afgelopen 2 decennia een sterke handels positie voor zowel import als export op deze markt verworven, mede door het feit dat onze directeur in Johannesburg woont en werkt en hierdoor te allen tijde kan inhaken op de behoeften van de klanten ter plaatse.

Buiten de reguliere vracht, bieden wij een scala aan andere diensten. Een paar voorbeelden; het verpakken of kratten van zendingen zoals stalen buizen, speciaal koeltransport, envirotainers of andere temperatuur behoeftige goederen, DGR of chemische producten.

Onze loyale en ervaren mensen staan garant voor een uitstekende service, elke zending wordt met de hoogste prioriteit behandelt. Tijdens het hele traject volgen wij uw zending en houden wij onze klanten op de hoogte van de actuele status, of het nu om reguliere vracht, high care vracht, of speciale zendingen en projecten gaat. 

Oprecht kunnen wij zeggen, "onze service kent geen grenzen !"

 FOTO vlag Friendship

 

"UW VRIENDELIJKE, ALL ROUND LOGISTIEK PARTNER, WERELDWIJD"

  • Nieuws
  • OFFERTE AANVRAGEN

 

Read More

Vul ons aanvraagformulier in en ontvang van ons een complete offerte. 

Bereken het volumegewicht van uw zending. 

  

Read More